Du er blevet special udvalgt til at kvalificere din virksomhed til en performance analyse.

Brugt på annoncer

DKK

108.2 millioner

Samlet forbrug dd. både ind- og udland.

Opdateret 27-01-2023 | Se flere tal

Bindingsperiode

0 måneder

Vi har ingen bindingsperiode

Opdateret 27-01-2023 | Se flere tal

Succes Cases

E-Commerce & SaaS

Succes Cases

B2B & B2C

Play Video

For ambitiøse virksomheder der leder efter en vækstpartner, og ikke standard bureau

Hos Francis Marketing er vi et team af dedikerede nørder der stræber efter at blive skandinaviens førende paid social bureau, der udelukkende fokuserer på din virksomheds vækst, og omsætning gennem de sociale medier. Vi måler kun vores resultater og performance i form af hardcore konverteringer og leads til din virksomhed.

"Vores kunder er ikke bare tilfredse - de har aldrig oplevet noget i samme kaliber"

Reinis Andersons
Head of Marketing hos Trendsales

Det har for os været fundamentalt i vores vækstrejse at have Eisho og teamet hos Francis Marketing med til at skalere vores paid social på Meta, Snapchat og TikTok. De trådte ind i en konstellation som mere end et bureau-samarbejde, og har fungeret som en reel forretningspartner. En forretningspartner med forståelse for at bygge en skalerbar struktur på vores annoncekontoer, og samtidigt hjælpe med hele content management fronten, med alt lige fra idegenerering, script, og storyboard til den færdige produktion tilpasset de enkelte SoMe-kanaler med deres videografer.

Yazn Razik
CEO & founder af Globe Studios

Hos Globe Studios har vi på under 6 måneder vækstet med næsten 400% efter vi skiftede til Francis Marketing, og det er en vækst der fortsat er opadgående. Selvom vores tidligere bureau mente, at vi havde ramt omsætnings cap på det danske marked i vores branche, viste det sig slet ikke at være tilfældet. Væksten har krævet de rigtige mennesker på alle fronter. En af de fronter, har været at finde et marketingbureau, der forstod vores vision, vores ambitioner og ikke mindst, var villige til at have hænderne på kogepladen - Alt dette, har vi fundet i Francis Marketing og deres yderst kompetente team. Teamet har udover at levere kontinuerligt positive og væskende resultater, udfordrer os og agerer proaktivt i samarbejdet, været fantastiske sparringspartner, stået til rådighed 24/7 og spillede en stor rolle i vores rebranding. Det har været altafgørende for os og virksomhedens vækst, at have et team, vi både stoler på og ikke mindst, letter alt presset på marketings fronten, så vi kan bruge vores tid på de områder, vi er eksperter på - Her har Francis Marketing, været det team og vil fortsat være det!

Jonas Andersen
CEO & founder af Jonas A/S

Over 2.500 leads i form af B2B og B2C kunder har Francis Marketing leveret til os gennem de sidste 2 års samarbejde og det taler sit tydelige sprog. Et proaktivt bureau der virkelig ved hvad de laver når det kommer til de sociale medier og betalt annoncering. De har ressourcerne og kompetencerne til at køre hele showet selv, så man som virksomhedsejer kan koncentrere sig om at drive sin virksomhed. Varmeste anbefalinger herfra til de ambitiøse virksomheder der ønsker de bedste til digital markedsføring.

Frederik Reenberg Simonsen
Partner hos Luksushund.dk

Vi vækster måned for måned på alle vores Paid Social kanaler på grund af Francis Marketings fokus på data og kommunikation. Proaktivitet er for os nøglen til succes i et samarbejde, og det kan vi roligt sige at teamet lever op til. Teamet hos Francis Marketing er blevet en fast del af vores marketingafdeling, og vi ser dem som partnere frem for en leverandør. Vi er utrolig glade for vores eksterne marketingafdeling, og vi glæder os til fremtiden med dem. Hos Luksushund.dk har vi valgt Francis Marketing til at stå for vores Paid Social. Vi stod og skulle vælge mellem 4 forskellige bureauer og endte med at vælge Francis Marketing, og det har vi ikke fortrudt. Vi har oplevet en voldsom proaktivitet fra teamet bag, hvilket vi har været utrolig glade for.

Jonas Oxholm Sørensen
CMO hos 55Nord

Hos Francis Marketing har vi mødt en kompetent sparringspartner, som har taget vores Facebook annoncering til et nyt niveau. Vi tog springet fra et af landets største bureauer til Francis Marketing, fordi vi følte at de forstod vores case og havde "ild i øjnene". Nøglen til succes har været tæt dialog og Francis Marketings evne til at sætte sig ind i vores virksomhed og kunder. Vi er løbende blevet udfordret, hvilket har resulteret i at vores annoncering har fået et markant løft. Herunder kan nævnes at vi i dag ligger med en ROAS som er 100% højere, end hos vores tidligere bureau. Gennem hele forløbet har vi fået en super service, og teamet hos Francis har stået til rådighed, når vi havde brug for hjælp. Alt i alt er vi mere end tilfredse med det arbejde som Francis Marketing har udført og kan kun anbefale andre virksomheder at gå samme vej.

Filipe De Medeiros
Founder af Warberg Klinikken

Vi er fuldt ud tilfredse med vores samarbejde med Francis Marketing. For første gang, nogensinde, møder vi et team, der fokuserer på konverteringer, hvilket i sidste ende er det vigtigste for os. De har lynhurtigt sporet sig ind på vores målgruppe og i samarbejde har vi fundet det helt rette udtryk. Det har gjort, at vi allerede efter 1-2 måneder hos Francis Marketing, har oplevet øget kundetilgang. De har et super højt engagement og vi føler os på ingen måde som et nummer i rækken. Vi har en direkte linje, som gør kommunikationen nem og let tilgængelig. Derudover er både Emil og Eisho et par "likeable" fyre, hvilket altid er et plus.

Katja Odder Erikstrup
HR Director

Vi er meget glade for vores samarbejde med Francis Marketing, som har hjulpet os med content i form af medarbejder videoer, med henblik på rekruttering og branding. Vi har fået flere leads end forventet, og skabt en meget øget synliggørelse på de sociale medier, som var ønsket fra start. Eisho er en god sparringspartner der tør udfordre os og samtidig kommer med gode og brugbare inputs. Vi kan varmt anbefale et samarbejde med Francis Marketing, hvis du ønsker at øge din kendskabsgrad og opleve positive resultater.

Benjamin Hansen
Indehaver hos LokalBolig

Francis Marketing er proaktive, opsøgende og ekstremt kompetente. I mine snart 6 år som selvstændig er jeg blevet kontaktet af utallige performance marketers, men jeg kan roligt sige at Francis Marketing med længder er den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft i den forbindelse.

Kaan Alici
CEO & founder af Suit Club

Det er nu efterhånden ved at være et halvt år siden at vi skiftede vores tidligere bureau ud med Francis Marketing, og sikke en rejse vi har været på siden. Hos Francis Marketing får deres kunder en ekstraordinær service, hvor man især har kunnet mærke deres engagement og proaktivitet fra dag et. For os hos Suit Club har det været en stor tillid faktor, men udover det har drengene også vist at de kan eksekvere, og altid stået til rådighed for os - også på de lidt skæve tidspunkter på døgnet. De startede ud med at håndtere vores FB, som efterfølgende blev suppleret med TikTok, og er derudover bare nogle skarpe sparringspartnere. Alt i alt et super kompetent bureau - varmeste anbefalinger herfra.

Deniz H. Coskun
Founder af Aqua Danmark A/S

“Outsource dit Facebook og Instagram marketing og få mere ro” Det var hvad min bestyrelse rådede mig til for nogle år tilbage. Men så let var det nu ikke at finde det rigtige bureau. En masse timer på research, kaffemøder og uheldige samarbejdsaftaler med dårlige bureauer der krævede længerevarende bindinger, indtil jeg faldt over Francis Marketing og tog kontakt til Eisho på Linkedin. Et team der virkelig vægtede det personlige samarbejde, og havde enormt selvtillid i deres arbejde, jeg var målløs allerede efter første møde. Heldigvis havde de noget at have det i, og eksekvering gik ligesom de sagde. Det har virkelig været en af de bedste beslutninger at få Francis Marketing inde over alt vores digitale markedsføring. Det er bare styr på det hele, alt kører som det skal, og det vælter ind med VARME leads. Hvilket har givet mig som virksomhedsejer ro til at holde fokus på salget og den daglige drift. Efter blot to måneders samarbejde, kunne vi se stor forskel på kvaliteten af vores leads. Stort tak til Eisho og hans team. Efter at have prøvet utallige danske bureauer, kan jeg med sikkerhed sige at det her team er de bedste.

Thomas Hølmer
LokalBolig Hørsholm

Vi er glade for vores samarbejde med Francis Marketing - vi oplever en øget effekt af vores markedsføring på sociale medier og de er gode til at komme med nye og spændende tiltag.

Thomas Hedme
Direktør hos Event Crew

Vi har hos Event Crew brugt Francis Marketing til at hjælpe os med at søge nye medarbejdere til vores virksomhed, i form af Facebook og Instagram annoncer. Vi var ret skeptiske i starten, men blev hurtigt enige om, at det var forsøget værd at prøve sig frem med Francis Marketings ideer. Det viste sig at holde stik, og mere til. Vi kørte i fire uger og fik små 250 ansøgninger. Vi har været super tilfredse med forløbet hos Francis Marketing, og glæder os til at arbejde mere med dem de næste måneder. Klart anbefales værdigt. Hav jeres fulde tillid til deres ekspertise, for de er eksperter!

Sammy Stanley Mckenna
Google Partner and Consultant

Den bedste service i branchen. Jeg arbejder sammen med Francis Marketing, og de går altid den ekstra længde for at sørge for at deres kunder får den bedste service og de bedste resultater. En kompetent samarbejdspartner der virkelig har styr på hvad de laver.

Rasmus Ibsen
CEO & founder hos Nem Animation

Nem Animations samarbejde med Francis Marketing, har været utrolig godt. De har været med til at tage vores forretning til nye højder og generet utrolig mange leads. Francis Marketing ved hvordan man skalerer din forretning.

Vi arbejder intenst på det danske og internationale marked

Brugt på annoncer

DKK

109 mio.

Brugt på paid social i Danmark og udlandet for en lang række ambitiøse virksomheder indenfor e-commerce, B2B, B2C og SaaS virksomheder.

Månedligt annoncespend

DKK

10 mio.

Teamet hos Francis Marketing varetager over 11 millioner om måneden i annoncespend på vegne af vores danske og udenlandske samarbejdspartnere.

Markeder vi annoncerer

Antal

+ 14

Vi annoncer bl.a. i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Storbritannien, Irland, Frankrig, Holland, Belgien, USA, Australien, Canada, Schweiz, Østrig, New Zealand, og Italien.

Opdateret 27/01/2023

Et brev fra vores stifter

Fra: Eisho Dalil, ejer
Re: Hvorfor skal du vælge os?

Godt spørgsmål, det ville undre mig hvis du ikke var lidt skeptisk. Bureau branchen er nemlig fyldt med folk, der lover guld og grønne skove, og “garanterer” gode resultater, men sjældent kan holde deres løfte, og leve op til deres udsagn. Jeg kunne forestille mig at du ofte bliver kontaktet af bureauer, og “eksperter” der fortæller dig at de kan hjælpe din virksomhed til nye højder..

Min mission er meget konkret. Jeg ønsker at bygge det bedste performance bureau indenfor paid social i Skandinavien, hvor kunden altid er førsteprioritet.

Jeg ønsker at ændre den klassiske måde et samarbejde mellem en virksomhed og et bureau foregår. Helt lavpraktisk ønsker vi at være din virksomheds eksterne marketingafdeling, og højre hånd, både indenfor rådgivning og eksekvering af hele virksomhedens online appearance. Jeg ved at din virksomheds vækst gennem digital markedsføring handler om et sammenspil mellem hele dit marketing-mix.

Jeg har brugt utallige timer på at perfektionere hvert enkelt trin på den måde vi samarbejder, kommunikerer, eksekverer og rådgiver virksomheder på for at skabe den ultimative ydelse, som du ikke finder andre steder.

Du skal ikke vælge os hvis du blot ønsker middelmådige resultater eller en leverandør til bare at oprette annoncer. Men derimod ønsker at samarbejde med et team der er de bedste indenfor deres felt, og går all in på din virksomheds vækst.

“We practice what we preach”, og vi får selv alle vores kunder gennem vores egne annoncer. Som jeg også kunne forestille mig var grunden til du kom ind på vores hjemmeside, og nåede hertil.

Vi har ingen binding, men alligevel har de fleste af vores samarbejdspartnere været hos os i en længere årrække, som virkelig gør mig stolt over vores ydelse og måden vi behandler vores samarbejdspartnere på.

Skriv dig op til en samtale med mig, og hør nærmere. Jeg lover du ikke kommer til at fortryde det.

Med venlig hilsen

Et eksternt bureau, der føles som et inhouse team

De fleste virksomheder som tidligere har anvendt et andet eksternt bureau inden de skiftede til os, har alle stort set haft den samme oplevelse. De blev tildelt en tilfældig konsulent, hvor de ikke kendte vedkommendes kompetenceniveau, men valgte at stole på bureauets brand. Kommunikationen og eksekveringen var slet ikke optimal, og de kunne hverken forvente et svar efter klokken 17:00 eller i weekenderne.

Drømmescenariet for de fleste virksomhedsejere er at finde det bedste bureau, der føles som et inhouse team. Vi ønsker at ændre den klassiske måde et samarbejde mellem en virksomhed og et bureau foregår. Hos os kan du forvente et personligt samarbejde med et team der ønsker at komme med på rejsen og hjælpe jeres virksomhed til næste niveau. Når vi starter et nyt samarbejde med en virksomhed, er vores mål at sørge for at vi bliver den bedste investering de nogensinde kommer til at foretage sig i et bureau, og sidste.

0 måneders binding på et samarbejde

Vi har ingen binding på vores samarbejdsaftaler, og du er ikke tvunget til at bruge os de næste 6-24 måneder. Vi fortæller altid vores samarbejdspartnere, at de kun skal have et samarbejde med os, hvis de kan se værdien vi skaber for deres virksomhed i form af målbare resultater, og ikke fordi en kontrakt siger det. Vores arbejde hviler på et solidt fundament af professionalisme og højaktuel indsigt i algoritmer på de sociale medier. Vi ved nemlig hvor kvalitetsbevidst og grundigt vores arbejde er, og derfor er vi beærede over at flere af vores samarbejdspartnere har været hos os i flere år.

Vores kunder ønsker at blive markedsledere

Vi hjælper danske, og udenlandske virksomheder med at dominere deres branche, og skaber brancheførende resultater som kan mærkes på bundlinjen.

© 2022 Francis Marketing